Dag 24: Typhoon Lagoon & Old Town

Print Friendly, PDF & Email

Zondag 10 juni: Orlando


Als eerste reden we naar Magic Kingdom. We hadden in principe alle attracties gedaan, maar we hadden nog niet zoveel foto’s gemaakt van dit park. Na een goed twee uur ronddwalen en een tientallen foto’s rijker, reden we naar Typhoon Lagoon. Het was zo ongelooflijk warm en we waren enorm parkmoe. Het liefst wilden we eigenlijk naar huis, maar omdat dit nog niet kon, hadden we maar besloten om het maar zo aangenaam mogelijk voor ons te maken en dit kon dus in Typhoon Lagoon: het leukste Disney Waterpark!

Hier hebben we tot een uur of twee kunnen genieten van het weer. Toen zagen we in de verte donkere wolken aankomen en hoorden we gerommeld. We kleden ons om en we reden naar Old Town. Dit was nog het enige wat op ons programma stond. Helaas kwam nog voordat we aankwamen bij Old Town de regen met bakken uit de lucht vallen. We scholen bij een van de vele winkeltjes. Het onweer kwam steeds dichter en dichterbij. Op een gegeven moment was het gewoon hartstikke eng. Zo dichtbij! Een paar harde knallen vielen er en wij aten ondertussen een loempia. Het zag er naar uit dat de regen voorlopig niet op zou houden. Geen een enkele attractie deed het daarom dus ook. Na anderhalf uur alleen maar regen, besloten we om maar ergens wat te gaan eten. Omdat het de laatste avond was, besloten we om te gaan eten bij het beste restaurant van de vakantie: Olive Garden.

De rit er naar toe was alleen een behoorlijke belevenis. We reden langs het conferentie center en blijkbaar was daar iets te doen. Op de weg was het enorm druk. Officieel was het een minuut of 20 rijden naar Olive Garden vanuit Old Town, maar we deden er een goede anderhalf uur over! Eenmaal bij Olive Garden bleek het daar ook nog eens druk te zijn. Alle mensen welke naar de beurs waren geweest, hadden hetzelfde idee als ons: eten bij Olive Garden. We kregen een trillampje mee (welke af zou gaan als we aan de beurt waren) en gingen buiten ergens zitten. Pas na een goed drie kwartier wachten ging ons lampje af. Het personeel wees ons een tafel toe en we bestelden het eten. Dit keer was het personeel niet zo actief met de kaas, vlotte babbel en het eten. Maar dit kwam, zo legde een medewerker uit, omdat ze deze drukte door het evenement niet hadden voorzien. Er was te weinig personeel en te veel gasten. Maar het eten smaakte nog steeds verrukkelijk, dus Olive Garden staat nog steeds op nummer 1 bij ons. Overigens hadden we dit keer dus geen soep genomen, maar de salade en dat beviel ons veel beter (alhoewel, de salade ook behoorlijk was).

Na het eten was het op de weg gelukkig een stuk rustiger, waardoor we vrij vlot bij ons hotel waren. We pakten onze koffers in, zodat we het meeste al ingepakt hadden en na een korte internetronde en na wat tv vielen we in slaap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *