Fotoindex

 2018: Andalusië, Spanje
Tijdens mijn opleiding voor zelfstandig reisadviseur ontstond het idee om naar Andalusië af te reizen. In maart vlogen we naar Malaga met Ryan Air en reden we een rondje door bekende steden als Granada, Cordobá, Sevilla en Torremolinos. 


 2018: Dubai, VAE
Nadat in 2015 bekend werd dat vrienden van ons verhuisden naar Dubai, omdat de man des huizes als technisch directeur aan de slag mocht bij Dubai Parks and Resorts om drie pretparken en een uitgaansgebied ‘from scratch’ op te zetten, stond Dubai uiteraard weer op onze to-visit lijst. In 2016 openden verschillende pretparken in Dubai. Door verschillende omstandigheden reisden we pas begin januari van dit jaar af naar Dubai.


2017: Orlando, Florida USA
In de winter naar de zon met een geweldige aanbieding van Tui. Vliegen en een appartement (Legacy Resort) voor 9 dagen, voor nog geen 350 euro per persoon. Dát konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Omdat wij in juni ook al naar Orlando gaan, besloten we om nu alleen maar de pretparken van Universal, Seaworld en Busch Gardens te bezoeken. En dan in onze volgende vakantie alleen Disney.


 2016: NYC en Washington DC, USA
Samen met de ouders van Linda maakten we in het najaar een tripje naar New York City en Washington DC.


 2015: Italië
In 2010 ging het wat mis doordat Linda ziek werd (waardoor het pretpark Mirabilandia niet bezocht werd). Dus Italië in de herkansing. Dit keer stond ook Toscane op de planning.


2014: Budapest, Hongarije
In oktober bezochten we wederom één van de mooiste steden van Europa.


2012: Rome, Italië
Samen met vrienden vertrokken we in november voor een paar dagen naar de prachtige stad Rome, wat één groot openluchtmuseum bleek te zijn. Wauw!


2012: Barcelona, Spanje
Omdat er een nieuwe achtbaan geopend was in pretpark Port Aventura, combineerden we een bezoekje aan dit park ook maar meteen met de prachtige stad Barcelona.


2011: Oslo, Noorwegen
In juli vertrokken we voor een lang weekendje naar Oslo. Met Ryan Air vlogen we vanaf Brussel Charleroi naar Oslo Rygge en verbleven drie nachten in hotel Comfort Hotel Xpress.


2011: Luxemburg-Stad, Luxemburg
Ditmaal in het voorjaar. Twee nachten in Hotel Parc Bellevue.


2011: Curacao
In maart vertrokken we voor twee weken naar Curacao. We sliepen in hotel Dolphin Suites, bij Mambo Beach. Zon, zee en strand. Maar vooral ook veel alcohol, lekker eten en standje ontstressen.


2010: Italië
Eind augustus, begin september vertrokken we voor een klein weekje naar Noord-Italië. Met Ryan Air vanaf Weeze naar Bergamo. Met de huurauto bezochten we Verona, Sirmione en Rimini. Er stonden drie pretparken op de planning, echter doordat ik ziek werd tijdens de vakantie, kon helaas niet alles bezocht worden wat op de planning stond.


2010: Krakau, Polen
Auschwitz stond al jaren op het lijstje om te bezoeken. We combineerden dit indrukwekkende kamp met een paar dagen Krakau voor te relaxen.


2010: Mexico
Even er tussenuit in de winter. Een weekje naar Playa del Carmen waar we verbleven in hotel El Tukan Hotel & Beach Club. We bezochten Xcaret, Coba en Cancun, maar uiteraard gingen we ook op excursie naar één van de (nieuwe) zeven wereld wonderen: Chichén Itzá.


2009: Praag, Tsjechië
In september vlogen we met Wizz Air voor vier nachten naar Praag. We sliepen in hotel Quality Hotel, net even buiten het centrum. Praag blijkt echt één van de mooiere steden van Europa te zijn.


2008: Kopenhagen, Denemarken (en Zweden)
In augustus gingen we met de nachttrein van Utrecht naar Kopenhagen. Uiteraard voor de stad Kopenhagen, maar vooral voor de pretparken Tivoli en Baken. Ook huurden we voor een dag een auto, waardoor we naar buurland Zweden konden, om daar het pretpark Liseberg te bezoeken.


2008: Wenen, Oostenrijk
Wat een prachtige stad! In mei verbleven we vier nachten in het Mercure Imlauer Wien.


2008: Dublin, Ierland
In 2008 vierden we Martijns verjaardag (in maart) in de hoofdstad van Ierland.


2008: Venezuela
Doordat we in het jaar 2008 zouden gaan verhuizen, bleef er niet veel budget over voor een ‘grote’ vakantie. Dus gingen we op zoek naar een goedkopere optie. De combinatie warm in de winter, goedkoop en caribbean bleek best te combineren. Met organisatie Q-international reden we eerst een week georganiseerd door het vaste land van Venezuela en daarna nog een weekje strandvakantie op Isla Margarita. Helaas geen verslag bijgehouden, maar wel foto’s gemaakt. Vandaar een fotoverslag.


2007: Luxemburg-Stad, Luxemburg
In de winter van 2007 bezochten we de hoofdstad van Luxemburg. Vrij dicht bij huis eigenlijk, je rijdt er tenslotte in een uur of drie naar toe.


2007: Berlijn, Duitsland
In september vertrokken we met de ICE-trein naar Berlijn en sliepen we drie nachten in Hotel Berlin aan de Lützowplatz.


2007: Madrid, Spanje
In het voorjaar van 2007 combineerden we de stad Madrid met de twee pretparken “Parque de Atracciones de Madrid” en “Parque Warner Madrid”.


2006: Brussel, België
Een heerlijk weekendje weg in november naar Brussel.


2006: Parijs, Frankrijk
Uiteraard bezochten we ook de romantische stad Parijs. Twee nachten in het Mercure hotel bij metrostation Château-Landon. Het hotel heet overigens nu het ‘Ibis Hotel’.


2005: Barcelona, Spanje
​Barcelona stond al een behoorlijke tijd op onze lijst. Via Ryan Air konden we mooie vliegtickets vinden. We sliepen vijf nachten in hotel Nuevo Triunfo, met La Ramblas om de hoek.


2004: Antwerpen, België
​We zagen een leuke aanbieding in de Metro (de krant) voor een weekendje in Antwerpen. En zo maakten we kennis met deze prachtige Belgische stad.


 2003: Dominicaanse Republiek

​Onze eerste vakantie samen. Helaas hielden we toen nog geen verslag bij, maar foto’s maakten we uiteraard wel. Een week lang in februari vertoefden we in het Noorden van de Dominicaanse Republiek in het plaatsje Sosua.