Dag 23: Aankomst thuis

Print Friendly, PDF & Email

Zondag 17 juni: München – Düsseldorf – Den Bosch


Als ik weer wakker word, is het inmiddels licht buiten. Het is zondagochtend en vliegen nog steeds ergens boven de zee. Niet lang daarna krijgen we ons ontbijt, wat niet meer is dan een muffin, een bakje fruit en een koekje. Als we zijn geland, lopen we meteen door naar de gate. Het is even zoeken waar het is, maar als we eenmaal bij de gate zijn, zien we nog een mooi plaatsje voor twee met een oplaadstation. Inmiddels is de accu van de smartphone natuurlijk ook aan de lege kant, dus dat kan nog mooi een uurtje opladen. Het boarden is inmiddels ook nog een kwartier opgeschoven. Dat geeft mij mooi gelegenheid om alvast aan het verslag te beginnen.

IMG_20180617_134402

IMG_5162

Rond kwart over 2 beginnen we met boarden. Ditmaal is het vliegtuig verdeelt in een 3-3 stoelenopstelling en zitten we op rij 6. Exact achter de businessclass. Net voordat we in willen stappen, wordt Martijn aangesproken op het aantal handbagage dat hij bij zich heeft; de trolley en een handtas. Normaal gesproken geen probleem, maar blijkbaar moet de grondstewardess het toch even kwijt dat het te veel is. Martijn vertelt dat we uit Amerika komen en dat het daar geen probleem was. Vervolgens wil ze dat de trolley in een afmetingsbakje wordt gestopt, want ze vermoed dat deze te groot is. Nou, hij blijkt prima te passen. Met een chagrijnige blik wordt onze handbagage alsnog goedgekeurd.

We nemen plaats op rij 6 en naast Martijn komt er een dame zitten. Helaas, wederom geen stoel naast ons vrij dus. De gehele vliegtuig achter ons zit dan ook ram-en-ram vol. Maar voor ons, bij de business class is het zo goed als leeg. Het is maar een goed uurtje vliegen. Martijn krijgt het voor elkaar om deze korte vlucht toch zo’n ogen dicht te doen en wat te slapen. Iets wat hem tijdens de lange vlucht niet is gelukt.

Dan landen we op Düsseldorf Airport. Nog een klein stukje en we zijn weer thuis. Thuis bij onze poezenkindjes. Mijn ouders hebben voorgesteld om Tibbe en Lizzie alvast op te halen uit het kattenpension, zodat ze al thuis zijn als wij komen. Wat lief!

Het is even wachten op de bagage bij de band en als we onze koffers hebben, gaan we met de ‘skytram’ terug naar onze auto welke geparkeerd staat bij P5. Zo neem je afscheid van een auto en zo rijd je weer in je oude vertrouwde Suzuki Swift.

IMG_5164

Dat is wel even wennen zeg. Een veel lagere instap en ehm… schakelen! Onderweg tanken we de auto nog even vol en als we dan, iets na 18.00 uur thuis zijn, knuffelen we uitgebreid met onze katten.

Mijn ouders zijn er ook nog. Gezellig met z’n vieren halen we een frietje om de hoek (das traditie hè, na vakantie heerlijk Hollands voer) en kletsen we wat bij. Al hoeven we niet veel meer te vertellen, aangezien ze al onze avonturen ook gelezen hebben via de blog.

Onze volgende vakantie is over 80 dagen! Woohoo… En dan gaan mijn ouders ook mee. We vliegen dan wederom naar Chicago, maar dit keer gaan we de stad zelf ook bekijken. Daarna via Michigan door naar de Niagara Falls om vervolgens via Pennsylvania weer terug te keren naar Chicago. Waarschijnlijk wordt het dan geen uitgebreide blog, maar wel veel foto’s! Reizen jullie dan weer met ons mee?

Statistieken
  • Aantal gereden mijlen: 4416 (7106 kilometer)
  • Waarvan auto 1: 92 (148 km) / Auto 2: 96 (154 km) / Auto 3: 4228 (6804 km)
  • Aantal pretparken: 9
  • Aantal achtbanen: 60 (waarvan 49 nieuw)
  • Aantal staten bezocht: 10
  • Waarvan: 2 nieuwe (North Dakota & Michigan)
  • Staten nog te gaan: 3 (Alaska, Hawaï en New Mexico) 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *