Dag 00: De dag voor vertrek

Print Friendly, PDF & Email

Vrijdag 21 mei: Den Bosch – Schiphol


Officieel begint onze vakantie op de zaterdag, maar omdat we vanavond al naar Schiphol gaan, begint hij voor ons gevoel vandaag al! Na een dag hard werken staan we om 18.45 uur buiten bij ons appartement. We worden opgehaald door Gerbert en hij zet ons af op het station van Den Bosch. Doordat het wat druk is op de weg, komen we iets later dan gepland aan op het station, namelijk 19.03 uur! We kopen snel een kaartje en rennen met onze koffers naar perron 3. De trein staat al te wachten op ons. Als we net ingestapt zijn, fluit de conducteur op zijn fluitje. Echt net op tijd dus! We gaan zitten in een tussenportaal van de trein. Het is redelijk druk ondanks dat het net na de spits is en als we bij station Bijlmer/ArenA zijn, stapt vrijwel iedereen uit. Iedereen ziet er ook zo opgedoft en met glitters uit. Oja, vanavond de Toppers in de Arena!

Na ruim een uur reizen met de trein komen we aan op Schiphol. We halen eerst wat drinken en wat te knabbelen bij de supermarkt. Daarna lopen we door naar CitizenM. We lopen eerst verkeerd, maar na tien minuten staan we in de lobby van het hotel. We mogen zelf via een computer inchecken. We krijgen een kamer op de vijfde verdieping toegewezen.

Eenmaal in de kamer, zien we dat deze niet heel erg groot is (wat komt door de twee buizen van de douche en toilet, zij zijn nogal prominent aanwezig), maar het bed is wel mega groot! Twee bij twee meter. We kijken uit op de welbekende toren van Schiphol.

Ik installeer me op bed en Martijn onderzoekt ondertussen hoe de afstandbediening werkt. Hiermee bedien je echt alles: de televisie, de rolluiken en het licht van de douche en toilet (let wel, deze kun je van allerlei kleuren voorzien). De TV wordt op RTL 4 gezet, want daar is X-factor ondertussen begonnen. De kleur wordt netjes op X-factor rood gezet en we genieten. Onze vakantie is begonnen!

Iets na de planning van 22 uur gaat het licht uit.

Geef een reactie