Dag 11: Disneyland Anaheim

Print Friendly, PDF & Email

Dinsdag 12 april: Anaheim (CA)


Vandaag was eindelijk Disney aan de beurt.

Nadat we in de rij hadden gestaan om de bon van onze Southern California Citypass in te wisselen voor een 3-daagse hopperpas, stonden we om half 11 in de Mainstreet van Disneyland.

Onze eerste attractie was de Matterhorn Bobsleds. Deze stond zowel niet in Orlando als in Parijs. Een nieuwe voor ons dus. De attractie was wel oké, maar niet zo soepel helaas. Daarna hebben we een tijdje rondgelopen en gegeten in Mickey’s Toontown. Het was ondertussen bloedheet. Gelukkig hadden ze in Mickey’s Toontown een perfecte oplossing daarvoor. Ze hadden een paar parasols opgesteld waaronder motregen uit een slang kwam. Heerlijk verfrissend.

Na een paar beesten geaaid te hebben bij de Petting Farm en de attracties Big Thunder Mountain en Pirates of the Caribbean zijn we terug naar het hotel gegaan.

Het was ondertussen erg heet geworden waarvan we hoofdpijn van kregen en we erg moe waren door de hitte. Het park zou toch tot 20.00 uur open zijn, dus een uurtje terug naar het hotel moest kunnen.

Uiteindelijk werden we weer om 18.00 uur wakker. We hadden het blijkbaar toch wel nodig. Weer terug gelopen naar Disneyland.

We zagen dat Indiana Jones een wachtrij had van 85 minuten. Dat gingen we niet doen dus. Doorgelopen naar Winnie the Pooh. Pooh rocks! Op de terugweg zagen we dat The Haunted Mansion geen wachtrij had, dus deze ook maar meegepikt. Indiana Jones was nog steeds druk. Doorgelopen naar Big Thunder Mountain waar ook bijna geen wachtrij stond. Nogmaals Big Thunder Mountain dus. We wilden nog een keer, maar helaas. Disney ging sluiten.

Bij de uitgang van het Disney Resort zijn een aantal restaurantjes. Zo gingen we heerlijk pannenkoeken eten bij IHOP. Echt op z’n Amerikaans: veel! Na een uurtje waren we weer op onze hotelkamer. Ik bedacht me dat we onze weblog weer eens moesten updaten. Maar daarvoor moest nog wel eerst 3 dagen getypt worden. En dat gaat best moeilijk (lees: langzaam) als de tv ook nog eens aanstaat met Friends en daarna Jay Leno. Uiteindelijk werd het dus half 2 voordat we gingen slapen. Gaaaaap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *