Dag 07: Hollywood

Print Friendly, PDF & Email

Vrijdag 8 april: Los Angeles (CA)


Om 9 uur ging inderdaad de wekker. Na rustig wakker worden en een verfrissende douche zijn we de omgeving gaan verkennen. We liepen de Hollywood & Highlands Center binnen. Gedeeltelijk overdekt winkelcentrum met restaurantjes, clubs en snacks. Vanuit de Highlands kon je ook heel goed het Hollywood Sign zien. Uiteraard een paar fotootjes van geschoten. Daarna een ontbijtje gegeten bij de Snackbar (jaja, deze tent heette echt zo).

Daarna zijn we de Hollywood Boulevard opgelopen. De sterren die op de grond liggen stelden eigenlijk niet zo veel voor. Uiteraard hebben we een foto gemaakt van één van mijn favoriete actrice, namelijk Sandra Bullock. Even verderop kwamen we bij Grauman’s Chinese Theatere. Hier staan allemaal hand- en voetafdrukken van de sterren in cement gedrukt. Via de andere kant van de Hollywood Boulevard weer terug gelopen naar het hotel.

Raar maar waar, hier zijn we voor een paar uurtjes in slaap gevallen. Door de afgelopen 2 dagen reizen, laat aankomen in het hotel, waren we na toch een goede uitslaapdag nog behoorlijk moe.

Nadat we weer wakker geworden waren, wilden we met de auto proberen zo dicht mogelijk bij de Hollywood Sign te komen. Dit is toch behoorlijk goed gelukt. Met behulp van onze GPS konden we mooi zien hoe de wegen liepen. Uiteraard konden we er niet helemaal bij, maar dit was dichtbij genoeg. Op de Deronda Drive liep het vast en daar hebben we toen wat foto’s gemaakt.

Toen we weer terug reden naar het hotel was het al wat donker geworden. We zijn nog even naar het internetcafe’tje gelopen wat om de hoek van ons hotel was. Na een half uurtje internetten liepen we weer terug naar onze kamer en bij binnenkomst rinkelde de telefoon. Het was de meneer van het internet. Hij zou graag even langs komen om te kijken waarom ons internet het niet deed. Zo gezegd, zo gedaan. Hij was er al in 5 mins. Bleek dat onze WiFi netwerkkaart het niet deed in combinatie met de accesspoint. Hij leende ons een ander kaartje en met deze kregen we het wel aan de gang. Creditcardnummer invullen op een pagina en we hadden een dag toegang tot internet. Lekker op de kamer internetten! We hadden natuurlijk net nog geïnternet, dus dat sloegen we even over.

We zijn toen weer terug naar de Highlands gelopen en hebben daar bij Trastevere Ristorante Italiano een heerlijke pizza met een glaasje rode wijn gehad. Daarna nog wat rondgelopen in het winkelcentrum en toen maar weer heerlijk naar bed. De wekker stond namelijk iets vroeger dan 9 uur.

Geef een reactie