Dag 19: Miami Beach

Print Friendly, PDF & Email

Vrijdag 30 januari: Miami (FL)


Eigenlijk zouden we deze dag naar de Florida Keys gaan. Maar omdat deze reis nog langer zou zijn als de reis naar de Everglades, besloten we om de Florida Keys te laten voor wat ze zijn en deze dag te besteden aan Miami Beach.

We reden naar Miami Beach en toen begon het onderweg te regenen. Dat klonk als een mooie combinatie: strand en regen. Nadat we onze auto aan de rand van het strand hadden geparkeerd en het opgehouden was met regenen, liepen we over het zand. Uiteraard even met de voetjes het water in. Dit was erg koud.

Na een half uurtje wandelen, wilden we wat gaan eten aan de boulevard. Na een kleine zoektocht hadden we een leuk eetcafeetje gevonden. Maar helaas, hier konden we niets eten. Ik had namelijk geen identiteitskaart bij me. Teleurgesteld liepen we terug naar onze auto. Onderweg kwamen we een Burgerking tegen. We besloten hier maar een hapje te gaan eten.

Nadat we onze auto weer af gedropt hadden bij de parkeergarage van ons hotel, liepen we nog even naar het internetcafeetje en daarna nog even naar de supermarkt. Verder hebben we nog een ritje met de Metromover gemaakt. Dit keer de andere kant op met de Brickell Loop.

Ook deze avond zijn we weer doorgekomen met de tv. Daarna vroeg gaan slapen, want de volgende dag moesten we voor onze begrippen al vroeg op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *