Dag 08: Islands of Adventure

Print Friendly, PDF & Email

Maandag 19 januari: Orlando (FL)


Dit keer weer geen Disneypark. Het werd Islands of Adventure. Dit park behoort bij het park Universal Studios. Dit park staat erg bekend om zijn achtbanen. Omdat hier geen gratis shuttledienst naar toe reed, gingen we met de Lynxbus. Dit bleek achteraf ook wel een gedoe hoor. We hadden namelijk 4 overstappen waardoor we pas na 2 uur reizen aankwamen bij IOA.

Het weer was redelijk. De eerste dag dat het echt bewolkt was, maar gelukkig wel droog. Alleen dat konden we niet van de gehele dag zeggen. Niet dat het regende, maar 2 attracties in het park brachten ons een mooie ontmoeting met het water: Dudley Do-Right’s Ripsaw Falls en Me Ship, The Olive (Popey). We hadden wel poncho’s gekocht, maar echt helpen deden ze niet. Vooral de broeken bleven niet droog. Qua achtbanen waren er maar 2 leuk: The Hulk en de Dueling Dragons. Verder was IOA wel een leuk pretpark; maar Disney blijft leuker. Vooral om z’n charme. Alles is daar gewoon beter uitgewerkt.

’s Avonds terug in het hotel lekker in bad geweest. Helaas was de badkuip niet erg groot, maar het was wel enorm lekker.

Geef een reactie