Dag 17: Miami Seaquarium

Print Friendly, PDF & Email

Woensdag 28 januari: Miami (FL)


Tegen de middag reden we naar Miami Seaquarium. Dit lag op het schiereilandje Key Biscayne. We gingen dus eerst over een hele lange brug. Wat een uitzicht heeft dat dan op de stad. Zo kun je heel goed zien dat het Downtown gedeelte alleen maar wolkenkrabbers bevatten. Zeer mooi om over deze brug te rijden.

Seaquarium zelf was wel leuk. Het is gewoon de goedkope uitvoering van Orlando’s Seaworld en dan veel kleiner. Wat wel een voordeel is, is dat ze de shows niet allemaal tegelijk doen. Bij Seaworld heb je veel shows op dezelfde tijd. Je hebt dan wel meerdere shows op een dag van elk onderdeel, maar het is wel een uitzoekwerk om te kijken welke show goed aansluit op welke show. Bij het Seaquarium is gewoon maar 1 show tegelijk en kun je dus rustig van de ene naar de andere wandelen.

Zo hebben we dus de ‘Killer Whale And Dolphin Show’ gezien en zijn we naar de Flipper Lagoon geweest. Hier was de enige echte Flipper te bewonderen. Na een bezoekje van ongeveer 4 uur zijn we weer terug naar ons hotel gereden. Uiteraard zaten we ’s avonds weer voor de tv (veel meer was er ook niet te doen). 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *