Dag 09: Disney’s Animal Kingdom

Print Friendly, PDF & Email

Dinsdag 20 januari: Orlando (FL)


’s Ochtends besloten we onze bonnen van het Character Breakfest een tweede kans te geven. We besloten naar het Polynesian Resort te gaan. We konden vrijwel meteen gaan ontbijten. Het bleek een “eet zo veel als je wilt-ontbijt” te zijn. Je kreeg inderdaad erg veel. Allemaal lekkere dingen als roerei, spek, cake en broodjes. Uiteraard ontbraken de figuurtjes zelf ook niet. Mickey, Goofy, Knabbel en Babbel liepen rond. Ze liepen rustig rond en gingen elk tafeltje langs. Uiteraard zijn we met allemaal een keertje op de foto geweest.

Na het ontbijt zijn we terug naar Animal Kingdom gegaan. We wilden zo graag Festival of the Lion King nog een keer zien. Daarna nogmaals de Kilimanjaro Safaris gedaan. Toen zijn we naar het gedeelte van Rafiki’s Planet Watch gegaan. Deze hadden we nog niet gezien. Ook hier kwam je in aanraking met dieren. Daarna nogmaals de attractie Dinosaur gedaan.

Nadat dit park weer sloot om 17.00 uur, zijn we weer naar Magic Kingdom geweest om daar nogmaals ‘Wishes’ te zien. Op de terugweg naar de Transportation And Ticket Center kozen we ditmaal niet voor de Monorail, maar de Ferryboat. Dit leek een stuk langzamer, maar omdat er meer capaciteit op zo’n boot is dan in een monorail, ging de wachtrij in ieder geval een stuk sneller.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *